Fürdőzés és gyógyulás a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központban

Ezen a kiránduláson a Tiszazug szívében található Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központba látogatunk, ahol 5 órát lehet hűsölni, pihenni a 2.300 méter mélyről feltörő gyógyvízben.  Tartson velünk Ön is!

Időtartam: 5 óra

Fürdőzés és gyógyulás a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központban

Bemutatkozás

Cserkeszőlő az Észak-alföldi Régió déli részének, illetve Jász-Nagykun Szolnok megyének a legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő fürdőhelye. A strandfürdő  kb. 5 ha területen fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencéink vannak, hanem gondoltunk gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is.

A gyógyvíz magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően számos egészségi problémára rendkívül pozitív hatással bír. A víz jótékony hatásainak köszönhetően nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak is. A 2010-ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdőben azonban nem csak a gyógyulni vágyok számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a kilenc medence, a csúszdák, a strandröplabda-, strandfoci pálya, minigolf kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A Téli fürdőnek köszönhetően pedig a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csak nyaranta élvezhetik!

Téli fürdő
A komplex, három szintes szolgáltatóegység létrehozásával a nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatások biztosítottak. A fedett téli termál-élményfürdő lehetőséget biztosít a szolgáltatási skála bővítésére, így a fürdő által elérhető célcsoportok köre kiszélesedett, családos vendégeink a rosszabb idő beálltával is megtalálják számításaikat. Gazdag növényzet, mediterrán stílus jellemzi a kialakítását.

Az építkezés befejeztével két újabb gyógyvizes medencét vehettek vendégeink birtokukba, melyek vízmélysége 1 m, hőfoka az I. számúnak 35-36 Celsius, a II. számúnak 36-38 Celsius. Az egyikhez tartozik egy kiúszóval rendelkező, szabadtéri, tetővel ellátott medence. Itt légbefúvásos fekvőpadok  is találhatók. A belső térben pedig dögönyözők, vállmasszírozók, talpmasszírozók frissítik a testet.

Nagy népszerűségnek örvend a jakuzzi medence, mélysége 1 m, a víz hőfoka 33-35 Celsius.

A vendégek éhségüket, szomjúságukat csillapíthatják a Napsugár büfében, vagy a fürdő területén, fedett átjáróval ellátott Napsugár étteremben.

Részletek

Reggel 9.00-kor találkozunk Budapesten a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél a Mol benzinkúton, ahonnan kisbusszal indulunk Cserkeszőlő irányába. Az M5-ös autópályát és Kecskemétet elhagyva  érünk  Cserkeszőlőre. A belépőjegyek megvásárlása után mindenki kedvére pihenhet, relaxálhat a gyógyvizes medencékben.

A strandfürdő medencéi: Gyermekmedence, Úszómedence, Hullám medence, Élmény medence, Tanmedence, Gyógy-élmény medence Gyógymedencék: I. számú: vízmélység: 0,9 m, hőfok: 39 Celsius fok II. számú: vízmélység: 0,9 m. hőfok: 36 – 38 Celsius fok III. számú: vízmélység: 0,9 m, hőfok: 36 – 38 Celsius fok IV. számú: 34-36 Celsius fok, V. számú: 35-37 Celsius fok

A komplexumban 5 órát lehet eltölteni, ezután a megbeszélt időpontban találkozunk a kijáratnál, ahonnan Budapest felé indulunk. Várhatóan a késő délutáni órákban, 18.00 óra körül érünk Budapestre. A fürdőben van étterem, így napközben az étkezés ott is lehetséges a hozott elemózsia mellett.

Ha szeretne, pihenni, regenerálódni, gyógyulni a Cserkeszőlő fürdőben várjuk jelentkezését. A jelentkezési lapot és az aktuális időpontokat kicsit lentebb találja.

Az utazás korszerű és komfortos, 2018-as évjáratú, évente vizsgáztatott személyszállítási engedéllyel rendelkező kisbusszal történik.

Találkozás reggel

Reggel 9.00-kor a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél lévő MOL benzinkúton találkozunk. A villamos- és a buszmegálló is ott van a közelben, könnyen megközelíthető a benzinkút. (Lidl mellett)

Fürdőzés és gyógyulás a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központban

A kirándulás részvételi díja összesen: 5.900 Ft/fő, amely tartalmazza  a kisbuszos útiköltséget, buszköltséget, személyszállítást. Belépőjegy árak: felnőtt 2.400 Ft, nyugdíjas 1.900 Ft, ezt a helyszínen kell fizetni a jegypénztárnál. A fürdő honlapja itt érhető el.

Jelenlegi tervezett időpontok:
2022.05.10. Betelt

Jelentkezés a kirándulásra

Időjárás előrejelzés
Ausztriai időjárás – www.wetter.at
Szlovákia időjárása – www.meteo.sk
Magyarországi időjárás – www.met.hu

elérhetőségek

Cím

Hegymánia Kft.
2085 Pilisvörösvár
Csobánkai út 10.

Kapcsolat

info kukac hegymania pont com

Ügyfélszolgálat

Kérjük, kérdését elsősorban írásban a bal oldali jelezze felénk, köszönjük.

Kövess minket a Facebookon

SMS: 20/567-9057