Az űrlapot sikeresen elküldte!

FONTOS: a jelentkezési folyamat itt még nem ért véget. Olvassa el a további információkat.

Ön egy kisbuszos kirándulásra jelentkezett. A korlátozott férőhelyek miatt, ezeket a jelentkezéseket manuálisan dolgozzuk fel. Kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön jelentkezésével párhuzamosan más jelentkezések is folyamatban lehetnek. Bár igyekszünk minimalizálni a felesleges pénzmozgásokat, nem mindig tudjuk előre, hogy ki, mikor fog utalni. Így főleg az utolsó helyek kapcsán alakulhat ki egy esetleges párhuzamos befizetés.

Mi fog most történni?

1. Ha bőven van helyünk:
Amint időnk engedi, megvizsgáljuk, hogy az adott napra valóban megvan-e a kívánt hely és visszaigazoló emailben átküldjük a befizetéssel kapcsolatos információkat. Kérjük figyelje az email postafiókját a Hegymánia Kft részéről fog érkezni egy levél!

2. Ha 1-2 hely maradt a kisbuszban:
Ha nem érkezik tőlünk rövid időn belül válaszlevél, nagy eséllyel az ön előtt jelentkezők befizetésére várunk. Ha úgy tűnik számunkra, hogy továbbra is megvannak a kért helyek, mihamarabb elküldjük Önnek a befizetéssel kapcsolatos információkat.

3. Ha a jelentkezésével / befizetésével párhuzamosan esetlegesen elfogynak a helyek:
Betelt időpont esetén is mielőbb értesítjük Önt a lehetséges alternatívákról illetve a pénzügyekkel kapcsolatos lehetőségekről.

4. Várólistás jelentkezés:
Ha Ön eleve egy betelt kirándulás várólistájára jelentkezik, csak abban az esetben küldünk visszajelzést, ha a programra felszabadul a kívánt hely. Így ha nem kap semmilyen értesítést, az azt jelenti hogy sajnos nem történt üresedés az adott napra.
Időjárás előrejelzés
Ausztriai időjárás – www.wetter.at
Szlovákia időjárása – www.meteo.sk
Magyarországi időjárás – www.met.hu

elérhetőségek

Cím

Hegymánia Kft.
2085 Pilisvörösvár
Csobánkai út 10.

Kapcsolat

info kukac hegymania pont com

Ügyfélszolgálat

H-P: 10-16.00
Kérjük, kérdését elsősorban emailben jelezze felénk, köszönjük.

Kövess minket a Facebookon