Fürdőzés az Egerszalóki Saliris Resort gyógyfürdőben

1 napos gyógyfürdőzés a 410 méter mélyről feltörő Demjéni gyógyvízben, nyitott / fedett medencékben. Kapcsolódjon ki Ön is!

Időtartam: 5 óra

Fürdőzés az Egerszalóki Saliris Resort gyógyfürdőben

A Demjén Hegyeskő-völgyében található fürdőkomplexum 68 Celsius fokos gyógyvize 690 méter mélyről tör fel, a hazai gyógyvízek egyik előkelő elixirje, amely nátrium-kalcium-hidrogén-karbonátos, kemény fluoridos, kénes és jelentős vas- és metakovasav tartalommal rendelkezik. A kénes fürdőkúra hatására jelentősen javulhat a porckopásos ízületi betegség, a kén segíti a szív vérellátását, míg a kalcium és a magnézium gyulladáscsökkentő és izom-működést javító hatású, valamint stressztűrő képességet is fokozza.  Magyarországi gyógyvizek ranglistáján előkelő helyet foglal el.

A Demjéni Termál Völgyben található termálfürdőben 5 különböző hőfokú kültéri medence áll rendelkezésre, melyek mozaikkal díszítettek és a
testnek és a léleknek egyaránt felüdülést nyújtanak. A sportosabbak számára egy 25 méteres úszómedence is rendelkezésre áll. A medencékben élményelemek, nyakrafolyók, levegőbuzgárok biztosítják a kellemes kikapcsolódást. A wellness részlegen gőzkabin, finn szauna merülő medencével, Kneipp medence és sókamra várja a megújulni vágyókat.

A Demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő 2015-ben nyitotta meg kapuit, 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjeként. A komplexum egy barlangfürdő, egy gyógyfürdő, egy aquapark és egy 4 csillagos hotel együttese, mely 2017-ben elnyerte az “Az Év Feltörekvő Fürdője” címet. A barlang látványát az Avatar film ihlette, élményelemekkel, extravagáns lámpákkal és szobrokkal segítik az elvarázsolt világ megidézésében.

A fürdőben összesen 10 fedett medence található, melyek közül 2 db 35-36
fokos gyógymedence élményelemekkel, 1 db 36-38 fokos gyógymedence, 1 db
csúszdamedence, 1 db 18 fokos merülőmedence, 2 db gyógymedence
élményelemekkel, 1 db merülőmedence és 1 db
Kneipp-medence. A nyitott medencék között található 5 db gyógymedence
élményelemekkel (télen nyitva), 1 db ugrómedence, 1 db úszómedence, 1 db
élménymedence és 3 db csúszdamedence. Fertőző betegségek, rosszindulatú daganatok, szívelégtelenség, keringési zavar, trombózis, magas vérnyomás és terhesség esetén a fürdőzés nem javasolt. Erről tájékozódjon a jegypénztárnál. A fürdő honlapja itt érhető el.

Az egerszalóki gyógyfürdő kirándulás részletei

Reggel 9.15-kor találkozunk Budapesten a Lehel csarnok melletti MOL benzinkútnál. A találkozó helyszíne könnyen megközelíthető helyen van. Innen kisbusszal indulunk az Egerszalóki Saliris Resort gyógyfürdő irányába, amely kb. 1,5 órás utazási időt vesz igénybe.

 A belépőjegyek megvásárlása után mindenki kedvére pihenhet, relaxálhat a külső nyitott vagy fedett gyógyvizes és élménymedencékben. A fürdőben 5 órát lehet eltölteni, ezután a megbeszélt időpontban találkozunk a kijáratnál, ahonnan Budapest felé indulunk. Várhatóan délután 17.30 környékén érünk vissza Budapestre.

Ha szeretne pihenni, regenerálódni, gyógyulni az egész évben nyitvatartó Egerszalóki Saliris Resort gyógy- és wellnessfürdő melegvizes medencéiben, várjuk jelentkezését. A jelentkezési lapot és az aktuális időpontokat kicsit lentebb találja.

Az utazás korszerű és komfortos, 2018-as évjáratú, évente vizsgáztatott személyszállítási engedéllyel rendelkező kisbusszal történik. A jármű
klimatizált, a sofőr pedig tapasztalt, képzett személyszállítási szakember, aki biztosítja az utazás biztonságát és kényelmét.

Találkozás

Reggel 9.15-kor a Lehel csarnokhoz közeli  MOL benzinkút mellett a Váci út és a Lőportár utca sarkánál lesz a találkozó. Pontos részleteket küldünk majd az indulás előtt.

Fürdőzés az Egerszalóki Saliris Resort gyógyfürdőben

A kirándulás részvételi díja összesen: 7.300 Ft/fő, amely tartalmazza  a kisbuszos útiköltséget, buszköltséget, személyszállítást. A gyógyfürdő belépőjegy árai: nyugdíjas 6.100 Ft, felnőtt 7.200 Ft , ezt a helyszínen kell fizetni a jegypénztárnál. A hazai gyógyfürdőkben az évszakok szerint változhat az elérhető szolgáltatások köre illetve a belépőjegy ára. Ezért jelentkezés előtt kérjük tájékozódjon a fürdő honlapján vagy telefonszámán, hogy pontosan milyen medencék és szolgáltatások vehetők igénybe. A fürdő honlapja itt érhető el.

Jelenlegi tervezett időpontok:
2023.05.08. Vannak helyek
2023.05.18. Vannak helyek
2023.06.05. Vannak helyek
A későbbi időpontok folyamatosan kerülnek fel az oldalra.

Jelentkezés a kirándulásra

Hasonló kirándulásaink

Fürdőzés a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben
Fürdőzés Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógyfürdőben
Fürdőzés és gyógyulás a Bükkszéki Salvus gyógyvízben
Időjárás előrejelzés
Ausztriai időjárás – www.wetter.at
Szlovákia időjárása – www.meteo.sk
Magyarországi időjárás – www.met.hu

elérhetőségek

Cím

Hegymánia Kft.
2085 Pilisvörösvár
Csobánkai út 10.

Kapcsolat

info kukac hegymania pont com

Ügyfélszolgálat

Kérjük, kérdését elsősorban írásban a bal oldali jelezze felénk, köszönjük.

Kövess minket a Facebookon

SMS: 20/567-9057