Fürdőzés Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógyfürdőben

Ezen a kiránduláson az Alföld szívében található kiskunmajsai Jonathermál Gyógyfürdőbe látogatunk, ahol az 1820 méter mélyről feltörő gyógyvízben lehet gyógyulni, pihenni. Tartson velünk Ön is!

Időtartam: 5 óra

Fürdőzés Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógyfürdőben

A kiskunmajsai gyógyfürdő 1984-ben nyitotta meg kapuit kezdetben szabadtéri, majd a későbbi fejlesztések nyomán fedett medencékkel. Az 1820 méterről érkező 72°C-os gyógyvizet hasznosítja a szabadban található 415 m2 vízfelülettel rendelkező ülőmedence és a csarnokban található 66 és 35 négyzetméteres gyógymedence illetve a 25 méteres gyógyúszó medence. Gyógyvizünkre és képzett szakembereink tudására és gyakorlatára alapozva több, TB támogatással igénybe vehető gyógyfürdőellátást biztosítunk. A fürdő szolgáltatásait kiegészítendően frissítő-, aroma- és gyógymasszázs, szolárium, szauna, sókamra és gőzkabin áll vendégeink rendelkezésére.

A fürdő egész évben nyitva tart. A termálvizes és gyógymedencék zömében a fedett csarnokban kaptak helyet, kivéve a kültéri körmedence. A csarnok hatalmas oldalablakai mellett széksorok, napozóágyak sorakoznak, lehetővé téve a napozást, pihenést. A fürdő területén és a közvetlen közelében számos étterem és büfé üzemel kielégítve a fürdőzők, illetve a hosszabb időszakra érkező, szállást is igénybe vevő vendégek gasztronómiai igényeit. 

A gyógyfürdőbe a www.nyugdijaskirandulasok.com résztvevői 2.000 Ft-os kedvezményes áron vehetik meg a fürdőjegyet.

ÉLMÉNYFÜRDŐ
Egész évben üzemel a 400 m 2 vízfelülettel rendelkező és több mint 10 élményelemet felvonultató élménymedence. Ízelítő az attrakciókból: dombcsúszda, pezsgőágyak, vizes barlang, pezsgőfürdő, vadvízfolyosó.

Részletek

Reggel 09:15 órakor találkozunk Budapesten a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél a Mol benzinkúton. A találkozó helyszíne  könnyen megközelíthető helyen van. Innen kisbusszal indulunk Kiskunmajsa irányába, az M5-ös autópályát és Kecskemétet elhagyva érünk el a Jonathermál Gyógyfürdőhöz.

A belépőjegyek megvásárlása után mindenki kedvére pihenhet, relaxálhat a gyógyvizes medencékben. A fürdő minősített gyógyvizes medencékkel rendelkezik. A csarnokban helyezkedik el egy 36°C-os és egy 38°C-os gyógyvizes medence, valamint egy 25 m-es feszített víztükrű gyógy úszómedence. Emellett a szabadban található egy 36°C-os körmedence, mely egész évben üzemel.

A komplexumban 5 órát lehet eltölteni, ezután a megbeszélt időpontban találkozunk a kijáratnál, ahonnan Budapest felé indulunk. Várhatóan a 17.30 körül érünk vissza Budapestre. A fürdő területén több étterem, büfé található így napközben az étkezés ott is lehetséges a hozott elemózsia mellett.

Ha szeretne, pihenni, regenerálódni, gyógyulni a kiskunmajsai gyógyfürdőben várjuk jelentkezését. A jelentkezési lapot és az aktuális időpontokat kicsit lentebb találja.

Az utazás korszerű és komfortos, 2018-as évjáratú, évente vizsgáztatott személyszállítási engedéllyel rendelkező kisbusszal történik. A jármű
klimatizált, a sofőr pedig tapasztalt, képzett személyszállítási szakember, aki biztosítja az utazás biztonságát és kényelmét.

Találkozás

Reggel 09.15-kor a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél lévő MOL benzinkúton találkozunk. A villamos- és a buszmegálló is ott van a közelben, könnyen megközelíthető a benzinkút.

Fürdőzés Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógyfürdőben

A kirándulás részvételi díja összesen 7.700 Ft/fő, amely tartalmazza a kisbuszos útiköltséget, a buszköltséget és a személyszállítást. Az általunk megszervezett csoportok résztvevői  2.000 Ft-os kedvezményes áron vehetik meg a belépőjegyeket a jegypénztárban. A hazai gyógyfürdőkben az elérhető szolgáltatások köre változhat az évszakok szerint, ezért javasoljuk, hogy jelentkezés előtt tájékozódjon a fürdő honlapján vagy telefonszámán, hogy pontosan milyen medencék és szolgáltatások vehetők igénybe. A fürdő honlapja itt érhető el.

Jelenlegi tervezett időpontok:
2024.08.14. Betelt – Várólistára lehet jelentkezni
2024.09.06. Vannak helyek

A későbbi időpontok folyamatosan kerülnek fel az oldalra

Hasonló kirándulásaink

Fürdőzés a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben
Fürdőzés Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógyfürdőben
Fürdőzés a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben
Időjárás előrejelzés
Ausztriai időjárás – www.wetter.at
Szlovákia időjárása – www.meteo.sk
Magyarországi időjárás – www.met.hu

elérhetőségek

Cím

Hegymánia Kft.
2085 Pilisvörösvár
Csobánkai út 10.

Kapcsolat

info kukac hegymania pont com

Ügyfélszolgálat

Kérjük, kérdését elsősorban írásban a bal oldali jelezze felénk, köszönjük.

Kövess minket a Facebookon

SMS: 20/567-9057