Fürdőzés Lakiteleken a Gabriella Gyógyfürdőben

Ezen az 1 napos kiránduláson Lakitelekre látogatunk, ahol a Gabriella Gyógyfürdő nátrium-hidrogén-karbonátos gyógyvízében lehet gyógyulni, pihenni. Tartson velünk Ön is!

Időtartam: 5 óra

Fürdőzés Lakiteleken a Gabriella Gyógyfürdőben

A Lakiteleki Gabriella gyógyfürdőbe látogató minden korosztály megtalálhatja a számára legjobb medencét, hiszen az épület magába foglal egy családi élménymedencét, hideg és meleg vizes ülőmedencét, mely váltófürdőként különösen kedvelt, valamint egy úszómedencét és több gyógyvizes ülőmedencét. A két épületszárny (vagyis a gyógyászat és a gyógyfürdő) körbeöleli a szaunavilág részleget, melyben infrakabin, gőzkamra, élményzuhany/merülőmedence, aroma- és finn szauna, tepidárium és szaunapihenő várja. A fedett gyógyfürdőhöz tartozik a 0,95 méter mélységű és 38 °C-os, egész évben nyitva tartó 100 négyzetméteres kültéri barlangmedence, melynek kupolájában az aktuális évszak csillagképei láthatóak. A strandszezonban több kültéri medence is üzemel.

Gyógyvíz: A gyógymedencék töltővizét a Népfőiskola Alapítvány saját gyógyvíz kútja adja, melynek nátrium-hidrogén-karbonátos gyógyvize bizonyítottan kedvező hatással bír többek között a kopásos ízületi problémák enyhítésére. Vizünk 2016-ban nyerte el a gyógyvíz elnevezést.

Javallat a teljesség igénye nélkül:
Krónikus izületi fájdalmak esetén / Krónikus arthrosis, kopásos eredetű izületi betegségek / Izomfeszülés, mozgásbeszűkülés / Túlterheltség, stressz / Izületi merevség / Krónikus gyulladások (pl. ínhüvelygyulladás, teniszkönyök)

Ellenjavallat:
Dekompenzált szívbetegség / Kezeletlen magas vérnyomás / Visszérbetegség / Asztma / Rosszindulatú daganatos megbetegedések / Lázas állapot / Akut lázas megbetegedések / Fertőző felületes bőrbetegségek, bőrgennyezések / Terhesség (első 3 hónapban semmiképp) / Akut gyulladás (pl. sérülés után)

Részletek

Reggel 09.30-kor találkozunk Budapesten a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél található Mol benzinkúton. A találkozó helyszínét  1-es villamossal lehet a legkönnyebben megközelíteni. Innen kisbusszal indulunk Lakitelek irányába, az M5-ös autópályát és Kecskemétet elhagyva érünk el a Gabriella Gyógyfürdőhöz.

A fürdőzéssel 5 órát lehet eltölteni, ezután a megbeszélt időpontban találkozunk a kijáratnál, ahonnan Budapest felé indulunk. Várhatóan a 17.00 óra körül érünk vissza Budapestre. A fürdő területén büfé található így napközben az étkezés ott is lehetséges a hozott elemózsia mellett.

Ha szeretne, pihenni, regenerálódni, gyógyulni a Gabriella gyógyfürdőben várjuk jelentkezését. A jelentkezési lapot és az aktuális időpontokat kicsit lentebb találja.

Az utazás korszerű és komfortos, 2018-as évjáratú, évente vizsgáztatott személyszállítási engedéllyel rendelkező kisbusszal történik. A jármű
klimatizált, a sofőr pedig tapasztalt, képzett személyszállítási szakember, aki biztosítja az utazás biztonságát és kényelmét.

Találkozás

Reggel 09.30-kor a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél lévő MOL benzinkúton találkozunk. Az 1-es villamossa könnyen megközelíthető a benzinkút.

Fürdőzés Lakiteleken a Gabriella Gyógyfürdőben

A kirándulás részvételi díja összesen 7.700 Ft/fő, amely tartalmazza a kisbuszos útiköltséget, a buszköltséget és a személyszállítást. A gyógyfürdő belépőjegy árai: nyugdíjas 2.750 Ft, felnőtt 3.550 Ft, ezt a helyszínen kell fizetni a jegypénztárnál. A hazai gyógyfürdőkben az elérhető szolgáltatások köre változhat az évszakok szerint, ezért javasoljuk, hogy jelentkezés előtt tájékozódjon a fürdő honlapján vagy telefonszámán, hogy pontosan milyen medencék és szolgáltatások vehetők igénybe. Telefon: 06 76 549 053.

Jelenlegi tervezett időpontok:
2024.08.09. 1 hely
2024.09.10. Vannak helyek
A későbbi időpontok folyamatosan kerülnek fel az oldalra

Hasonló kirándulásaink

Fürdőzés a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben
Fürdőzés Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógyfürdőben
Fürdőzés a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben
Időjárás előrejelzés
Ausztriai időjárás – www.wetter.at
Szlovákia időjárása – www.meteo.sk
Magyarországi időjárás – www.met.hu

elérhetőségek

Cím

Hegymánia Kft.
2085 Pilisvörösvár
Csobánkai út 10.

Kapcsolat

info kukac hegymania pont com

Ügyfélszolgálat

Kérjük, kérdését elsősorban írásban a bal oldali jelezze felénk, köszönjük.

Kövess minket a Facebookon

SMS: 20/567-9057