Kirándulás a Richter Safari Parkba

Ezúttal a Richter Safari Parkba látogatunk el, ahol számos egzotikus- és háziállatot lehet megcsodálni. Tartson velünk ki Ön is!

Időtartam: 5 óra

Kirándulás a Richter Safari Parkba​

A Richter Safari Park Magyarország első és egyetlen autós szafari parkja, amely Nagykőrösön több mint 32 hektáros területen várja a látogatókat. Ifj. Richter József, a Richter Safari Park alapító-tulajdonosa, hazánkban elsőként hozott döntést arról, hogy a nemzetközi állatvédelmi irányelveket követve kivonja a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatait a cirkuszi munkából, és méltó környezetbe helyezi őket, ahol nyugodtan pihenhetnek, miközben megmarad az emberi kapcsolatuk. A hatalmas terület lehetővé teszi több mint 3 km hosszú szafari útvonal kialakítását, amelyen saját a park kisvonataival is körbe lehet utazni is. Az útvonal során lehetőség nyílik a legtöbb állat kézből történő etetésére, amelyhez a parkban kapható finomságokat lehet használni.

A szafari útvonal után számos más program és látványosság várja a vendégeket az élménypark területén. Magyarországon egyedülálló attrakció a ragadozó szafari, ahol speciálisan kialakított járművekben közvetlen közelről lehet megcsodálni az oroszlánokat és tigriseket. Az állatsimogató útvonalán gyalogosan lehet végigmenni, ahol lehetőség van a hazánkban honos állatok etetésére és simogatására. A cirkuszi sátorban artistáink színvonalas műsorszámokkal szórakoztatják a látogatókat, míg a szabadban elefánt tréningeket is meg lehet tekinteni. Emellett lehetőség nyílik egy kellemes sétára a tó partján is. A Richter Safari Park büféjében hideg és meleg ételekkel, valamint italokkal várjuk a látogatókat.

A park honlapja itt érhető el.

A Richter Safari Park kirándulás részletei

Délelőtt 10.15-kor találkozunk Budapesten a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél található Mol benzinkúton. A találkozó helyszínét 
1-es villamossal lehet a legkönnyebben megközelíteni. Innen kisbusszal indulunk Richter Safari Park kirándulás irányába, ahová 11.30 környékén érkezünk meg.

A belépőjegyek megvásárlása után mindenki kedvére gyönyörködhet a Safari park vadállataiban és a Mini Zooban, illetve a bemutatókat is meg lehet nézni. 14.30-kor találkozunk a kijáratnál, ahonnan Budapest felé indulunk. Várhatóan délután 15.45 környékén érünk vissza Budapestre.

Ha szeretne részt venni a kiránduláson, várjuk jelentkezését. A jelentkezési lapot és az aktuális időpontokat kicsit lentebb találja.

Az utazás korszerű és komfortos, 2018-as évjáratú, évente vizsgáztatott személyszállítási engedéllyel rendelkező kisbusszal történik. A jármű
klimatizált, a sofőr pedig tapasztalt, képzett személyszállítási szakember, aki biztosítja az utazás biztonságát és kényelmét.

Találkozás

Reggel 10.15-kor a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél lévő MOL benzinkúton találkozunk. Az 1-es villamossa könnyen megközelíthető a benzinkút.

Kirándulás a Richter Safari Parkba​

A kirándulás részvételi díja összesen: 7.700 Ft/fő, amely tartalmazza  a kisbuszos útiköltséget, buszköltséget, személyszállítást. A park belépőjegy és a kisvonat ára együttesen ára 6.490 Ft / fő.  

Ezt a helyszínen kell fizetni a jegypénztárnál.  Az árak tartalmazzák a Safari Parkba, a Dínó Parkba, a Mini Zoo-ba való belépést, illetve a bemutatókon (elefánt tréning, lengőtrapéz bemutató, cirkuszi előadás) való részvétel lehetőségét. Felmerülő kérdései esetén, hívja a park telefonszámát: +36 30 905 5201

Jelenlegi tervezett időpontok:
2024.06.26. 2 hely
2024.06.28. 2 hely
2024.07.04. Betelt – Várólistára lehet jelentkezni
2024.07.05. Betelt – Várólistára lehet jelentkezni
2024.07.10. Vannak helyek
2024.07.12. Vannak helyek
2024.07.17. 2 hely
2024.07.19. 1 hely
A későbbi időpontok folyamatosan kerülnek fel az oldalra.

Hasonló kirándulásaink

Fürdőzés a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben
Fürdőzés Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógyfürdőben
Fürdőzés a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben
Időjárás előrejelzés
Ausztriai időjárás – www.wetter.at
Szlovákia időjárása – www.meteo.sk
Magyarországi időjárás – www.met.hu

elérhetőségek

Cím

Hegymánia Kft.
2085 Pilisvörösvár
Csobánkai út 10.

Kapcsolat

info kukac hegymania pont com

Ügyfélszolgálat

Kérjük, kérdését elsősorban írásban a bal oldali jelezze felénk, köszönjük.

Kövess minket a Facebookon

SMS: 20/567-9057